Aarhus har fokus på Letland

Pastor Vera leder et fritidshjem for børn.

Betlehemskirken – Metodistkirken i Aarhus har i denne måned fokus på Letland, fordi det er her menigheden har valgt at koncentrere sit missionsarbejde. Derfor kommer der i denne måned opdateringer på Betlehemskirkens facebook side om Metodistkirkens arbejde i Letland.

Læs også: Jeg har lovet Gud at tage til Letland

Præst Christina Preisler fortæller, hvordan menigheden har besluttet sig for at bruge en måned med fokus på missionen i Letland istedet for at sprede det ud over 3-4 søndage på et helt år. Én søndag denne måned, har Tine Gjessø fortalt om hendes møde med Letland og kirken der. De øvrige søndage i måneden vil der være mere ordinære indsamlingstaler.

Læs også Tine Gjessø: For os er det egentlig så lidt

Ved café-gudstjenesten, hvor Tine Gjessø fortalte, blev der også serveret lettiske lækkerier. Ved gudstjeneste samlede Betlehemskirken kr. 5734 ind. Indsamlingen fortsætter marts måned ud.

Flere i menigheden har valgt specifik at støtte pastor Veras arbejde med at have fritidsordning for børn med et fast månedligt bidrag. Dét er en stor hjælp til en mere sikker drift for Vera og fritidhjemmet også på længere sigt. Indtil nu er der givet tilsagn om i alt 16.000 kr årligt.

Dét er kirke med hjerte, hoved og hænder! .

Nyheder

MSA – nu i Aarhus

Gensyn med venner i Letland