Tag til Framnäs

Sidste år tilbragte et rekordstort antal danskere en uge på feriestedet Framnäs i Sverige. Lad os gentage succesen igen i år! 

Ugerne, hvor der kun er danskere på Framnäs er i år uge 28. uge 29 og uge 30. Uge 29 er allerede fuldtegnet, men der er pladser i uge 28 og 30 endnu. 

Praktisk information

Som gæst på Framnäs bor du i et af de 5 huse med dobbeltværelser, dog har nogle værelser op til 4 senge. De fleste værelser har eget toilet og vaks, hvorimod brusebad er fælles. Der findes enkelte værelser med eget bad. Alle 4-5 måltider indtages i en fælles spisesal, og der er rigeligt med mad og dejlige hjemmebagte kager til kaffen. Alkohol er ikke tilladt på Framnäs, men svensk kildevand findes gratis ad libitum!

Framnäs er i gang med en større renovering. Solstugan har fået nyt tag, og Grevindens får nyt tag i løbet af foråret. Desuden skiftes rør og afløb i Grevindens, så tidligere tiders lugtgener skulle være væk. Herudover er vinduerne blevet malet, og med tiden bliver der ordnet gulve og vægge. Ängstugan (som ligger forbi Grevindens ned ad bakken mod engen) var allerede sidste år sat fuldt i stand med tre værelser og køkken. Sjöstugan er blevet malet indvendigt, og køkkene er blevet renoveret, og bliver udstyret med service og køkkengrej, så man kan leje det uden for højsæsonen og selv sørge for mad. Det gælder for øvrigt også for Ängstugan.

I år har danskerne mulighed for at booke i uge 28, 29, 30. Dog er uge 29 allerede fuldt booket. Prisen er DKK. 2850 per person, halv pris for børn mellem 8 og 15  år. Børn under 8 er gratis. Ved tilmelding husk da at skrive navnene på alle tilmeldte samt alder på børn under 18.

Der findes forskellige muligheder for familierabat og ungdomsrabat.

Ved tilmelding gælder først-til-mølle princippet. Kirsten Hastrup svarer ikke nødvendigvis lige med det samme, men prøver at samle tilbagemeldingerne i “klumper”.

Hvis du vil vide mere kan du blive medlem af facebookgruppen “Framnäs” eller på ind på den svenske hjemmeside framnassemesterhem.se. Du kan også skrive direkte til Kirsten Hastrup: hastrup.kirsten@gmail.com

Glæd dig til en fantastisk Framnäs-ferie!

Mere indhold

Englesang

Christian Alsted 60 år

Årbogen 2021 er landet