Børne- og betweenlejr 2019

”Ups – det var ikke med vilje!” Har du nogensinde sagt det? Det har vi vist alle sammen. Vi gør også ting med vilje. Både godt og skidt. På børne- og betweenlejren skal det handle om at elske andre med vilje. Om at vælge at være hjælpsom, kærlig og opmærksom med vilje. Også selvom det kan være svært.

Metodistkirkens Børne- og Betweenlejr 2019 foregår d. 2.-5. juli 2019 på Idrætsefterskolen Lægården. 

Lejren har de sidste år slået deltager rekord. “Det håber vi naturligvis fortsætter”, sig MBs formand Anne Thompson. “Vi sætter i hvert fald alle sejl til  for at skabe rammerne om en god uge for børn, unge og deres forældre.” 

Lejren foregår i den første uge af skolernes sommerferie og børn over 8 må komme med alene.

Læs mere om lejren og tilmeld dig her.

Mere indhold