Hold dansefest

Børn er eminente til at udforske verden med hele kroppen. Og deres følelser og tanker ses ikke bare i ansigtsudtryk men i hele måden, de bevæger sig på. Glæde bliver danset og vrede kan hoppes. 

I kirken vil vi gerne arbejde med hele mennesket – ikke kun hovedet og forstanden, men hele kroppen, alle sanser og følelser. Vi vil gerne være med til at stimulere barnets udvikling og forskellige evner. Blandt mange gode ting er der musikken.

Musik glæder både børn og voksne, så her er en opfordring til at finde noget godt musik på youtube og hold en dansefest – måske for at løsne op på en travl hverdag. Bl.a. Dansk Oase har mange gode sange på dansk liggende på youtube, som både har god rytme og gode tekster, som kan være gode at nynne med på i bilen, i badet eller i køkkenet. 

I kirken har musik i de fleste tilfælde også en central plads. Der lærer vi børnene sange, der handler om Gud og som kan være med til at stimulere deres tro og gudsforhold. Kirken er et af de steder, hvor børn og voksne sammen kan have gode oplevelser. Som medlemmer i en frikirke har vi medindflydelse på hvordan gudstjenesten bliver god for både store og små. 

I Metodistkirken er der som regel et børnehjørne indlagt i begyndelsen af gudstjenesten, hvor børnene kaldes op til præsten og hører, ser eller synger noget i tilknytning til gudstjenestens tema. Herefter vil der typisk være aktiviteter for børn i et andet lokale. Det er ikke givet at jeres barn vil være i børnekirke eller søndagsskole alene, så en af jer må gå med, i hvert fald de første par gange. På den måde bliver det muligt for hele familien at følges i kirke.

Forslag til god musik:
Jeg vil bare vær’ et får
M.E.G.A venner
Kongebørn
Der er fest og glæde