MSA Familielejr

Mange familie går og glæder sig til sommerferien – de har for længst lagt planer eller bestilt en rejse eller et ophold. For andre er virkeligheden, at der ikke er hverken penge eller overskuld til at tage på ferie eller blot en endagstur.

Metodistkirkens Sociale Arbejde (MSA) har gennem mange år afholdt en Familielejr på Solborgen i Vig på Sjælland – særligt for enlige mødre med mindre børn. Deltagerne har primært været fra Københavnsområdet, men MSA ønsker at udbredte kendskabet til lejren og dermed give flere mulighed for at være med.

Invitationen til MSAs Familielejr er indlagt herunder, så den kan printes eller på anden måde deles med familie.

På Familielejren er der tid til at spille boldspil, lege på legepladsen og nyde solen. Deltagerne bor på 2 eller 4 pers. værelser med egen håndvask. Al mad er inkluderet i prisen.

I løbet af ugen vil der være mange aktiviteter for børnene og aktiviteter for børn og voksne sammen. Her er bl.a. en heldagstur, hvor vi besøger Sommerland Sjælland – turen er inkluderet i prisen for lejren.

Familielejren afholdes fra d. 30. juni til d. 5. juli 2019 på  Feriecentret Solborgen 10 minutters gang fra en dejlig badestrand.

Familielejren har i år plads til max. 15 voksne med børn.

Download invitationen til familielejren: Invitation til Familielejr2019

Mere indhold

Pastor Finn Uth 70 år

Årbogen er klar!