Du vil dit barn det bedste

Det kan – hånden på hjertet – føles overvældende og til tider umuligt at være forælder for nogen. Fordi vi ved så meget om, hvad der er godt og gavnligt for vores børn. Fordi vi trods alt har begrænsede ressourcer som tid og overskud. Og fordi er forældre for børn, der har deres egne meninger og som kommer med deres egne udfordringer. 

Som forældre skal vi jonglere hele familiens behov. Hvor og hvordan skal vi i alt det give troen på en kærlig Gud videre til vores børn på en naturlig måde? 

Den god nyhed er, at der ikke findes en rigtig eller forkert måde at gøre det på. Hver eneste familie og hvert eneste barn er forskellig. Derfor handler det i høj grad om at turde gå på opdagelse i, hvad der virker hos jer. Måske er det aftenbøn, måske er det en bibelhistorie til morgenmaden. Måske er det at samles til de store højtider og lave noget hyggeligt sammen. Måske er det at gå i kirke hver søndag. Måske er det små snakke i bilen eller små sedler i lommerne på den, der skal på tur. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for Gud er med os over alt også derhjemme.