Anmeldelse: Hej Gud og alle engle

”Hej Gud og alle engle” henvender sig til børn for at give plads til at tænke, tegne og skrive med og om Gud.

Hvert opslag i bogen handler om en ny ting: om at være mørkeræd, om at være glad, om surmuleri, om bedste venner, om at rejse og om alt muligt andet, der er en del af børns liv. Hver side stiller spørgsmål, der kan bruges som startskud til en lille samtale. På nogle sider er kan man skrive, på andre tegne eller der er forslag til ting, man kan lave udenfor bogen.

Selvom bogen henvender sig til børn, er der mange ord, så den skal læses og bruges sammen med en voksen med mindre dit barn er rigtig god til at læse.

Bogen kan også sagtens bruges til inspiration for dig som voksen til, hvordan du kan snakke med dit barn eller til ting, I kan lave sammen. Bogen både kan bruges som afslutning på dagen hver dag eller som nedslagsbog til særlige højtider.

Malene Fenger-Grøndahl skriver i sit forord til voksne, at den voksne skal fungere som barnets sekretær og samtalepartner i forhold til bogen. Hvis dit barn kan lide at tegne, skrive og tænke selv eller højt med dig, så er Hej Gud og alle engle et rigtig godt bud til jer.

Hej Gud og alle engle – en tale-, tegne-, og tænkebog af Malene Fenger-Grøndahl. Udgivet på Unitas Forlag.

Af Anne Thompson, digogmigogvitro.dk