Africa University i rivende udvikling

Africa University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

The World Methodist Conference

The World Methodist Conference, Gøteborg/Sverige.
Nuværende information findes her.
Når konferencen nærmer sig udgives der også dansk sproget information.

Centralkonferencen 2022

Også denne konference er blevet udskudt grundet Covid-19 og afholdes nu i 2022 i Tallinn/Estland
Mere herom, når konferencen nærmer sig!

Generalkonferencen 2021

Afholdes på Minneapolis Convention Center i Minneapolis, Minn.

Landsmøde 2021

Landsmøde 2021 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) afholdes d. 21. maj til 24. maj på Lægården i Holstebro.

Inspirationsweekend om åndelighed

HVAD ER ÅNDELIGHED − FOR DIG?
Hvor møder du Gud? Er det til gudstjeneste, spejder, kor eller et helt andet sted?

Den 13.-15. november vil Metodistkirken i Danmark gerne invitere til inspirationsweekend, hvor du kan få afprøvet forskellige måder at være sammen med Gud på. Vi vil have moduler som spejder, musik, meditation, bevægelse og natur, som du kan melde dig til, og måske finder du endda en ny måde at møde Gud på.
Lejren bliver afholdt på Spejderbakken i Vejle, og selvom undervisningen udelukkende foregår lørdag, opfordrer vi til, at du er med hele weekenden, så vi også får mulighed for at hygge os og snakke sammen på tværs af menighederne. Søndag afsluttes med gudstjeneste og frokost i Metodistkirken i Vejle.

Vel mødt til en weekend om åndelighed og tid med hinanden og Gud.
Nærmere info følger om tilmelding osv., men sæt X i kalenderen allerede nu.