Africa University i rivende udviklingAfrica University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.  

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

Nyheder


The World Methodist Conference 2024

The World Methodist Conference is a global gathering of the Methodist-Wesleyan family held every five years in a different part of the world. The 22nd World Methodist Conference will be held in Sweden in 2024.

Sommerhøjskole 2023

Landsmøde 2023

Afholdes på idrætsefterskolen Lægården i Holstebro

Centralkonferencen 2023

Også denne konference er blevet udskudt grundet Covid-19 og afholdes nu i 2023 i Tallinn/Estland
Mere herom, når konferencen nærmer sig.

MS Patrulje Fører Træning 2022

KALDER ALLE SPEJDERE og andet godtfolk!
igen i år vil verdens bedste spejderkursus blive afholdt lige her i Danmark!
Så hvis du har lyst til at komme med på en lejr, hvor du kan lærer helt nye eller gamle færdigheder, lærer om dig selv og dine venner og bare have den fedeste efterårsferie! så er det den her lejr du skal tilmelde dig!
Alle spejdere er velkommen også alle dem der ikke er spejder endnu, men føler de har en spejder inden i! du skal bare være fyldt 12 år!
PS. så vil der være rejsegodtgørelse efter MBUF’s regler.

Praktisk info
Pris: 2500,-
14.-20. oktober
SU: 29.september
Spørgsmål:
Sofie Holgersen
fieholgersen@live.dk
Anna Lind
annaflind@hotmail.com