Næste lejr for MU - unge i Metodistkirken - er TUF på togt d. 11.-13. september 2015. TUF tager til København, og du kan læse mere om lejren her

MU er på Snapchat

MU og Snapchat er nu forenet i en Snapchat-konto under navnet "MuSnappen". Her vil vi sende snaps ud fra diverse lejre, reklamere for kommende lejre og lække detaljer om tema, program og ledere på de kommende lejre.

Få en ny snapven med det samme - tilføj MuSnappen

Vi snappes ved!

Metodistkirkens Ungdomsarbejde

Metodistkirkens Ungdomsforbund (MU) er en sammenslutning af lokale foreninger for danske Metodistkirkers unge mennesker.
MU er et frirum for unge og teenagere, som vil være sammen, tale sammen om livsværdier og livssyn. Derudover bliver der hygget, set film, spillet Wii, dyrket sport i hal og på strand,
Risk og TP, og en masse aktiviteter både udendørs og indendørs. MU tilbyder arrangementer og program for unge i alderen 13 år og op efter - ja, faktisk er der næsten ingen øvre grænse.

MU kæmper i øjeblikket med at have meget få lokalforeninger og få lederressourcer, dog har landsarbejdet de seneste 4-5 år haft et løft med et fast antal lejre og en fantastisk ungdomsgruppe.
De tre centrale MU-lejre er i øjeblikket Sportsweekenden, Nytårslejren og Påskelejren. Yderligere kan du her finde informationer om MBUFs tilbud til konfirmander: Tro, Udvikling og Fællesskab (TUF). Vi arbejder dog for at stable flere lejre på benene og skabe en overordnet styre- og idégruppe, som kan hjælpe med nationale arrangementer og lokalgrupper.

MU aktiviteter

Her er en lille lækker og hurtig beskrivelse af MUs aktiviteter (du kan dog også checke undersiderne, hvor der er historier fra og anmeldelser af lejre og en masse andet lir):

Sportsweekenden
Sportsweekenden bliver afholdt i november på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro.

Lejren indeholder, som navnet antyder, en masse sport, sjov og leg i hallen, klatring på klatrevæg, spring på store trampoliner en ungdomsgudstjeneste og meget andet. Sidste år udvidede vi konceptet og lavede en musikworkshop, men en masse dejlig musik.
Der er altid plads til en masse hygge med nye og gamle venner fra hele landet.

Det siger de unge om Sportsweekenden:

"Sportsweekenden er noget helt specielt, fordi man får prøvet sine egne grænser af sammen med en masse skønne mennesker"

"Det at man kan tage ens venner med fra hverdagen, gør jo at andres vennekreds kan blive udvidet. Jeg syntes sportsweekenden er et fedt koncept, der helt klart skal fortsætte"

"Jeg syntes det var super fedt at være på sportsweekend og det var dejligt at se alle de søde mennesker. Jeg havde lige brug for et smil og det kan man roligt sige at jeg fik på den tur"

Nytårslejren

Nytårslejren er en gammel klassiker i MU-sammenhæng. Den har været afholdt igennem flere årtier, men har de seneste 5 år gennemgået lidt en ny udvikling. Lejren bliver oftest afholdt på Central Missionens lejrsted Solborgen, der ligger i Nordsjælland.
Som navnet lidt signalerer afholdes lejren i forbindelse med nytår (ca. den 28. december - 2. januar) og er en stor lækker blanding af hygge, vildt sjovt program, krudt, film, kloge samtaler, god mad og et brag af en nytårsfest. Alt kan ske på Nytårslejren, hvilket afspejler sig i temaerne for de seneste år - alt fra Det Gamle Testamente til JetSet Livet!

Det siger de unge om Nytårslejren:

"Den har det hele - som en hotdawg"

"Nytårslejr, med dig er jeg, som Himalaya - tættere på himmelen"

"Det var godt for mig ligesom ingefær
Bedre end det meste, ingen blæær
"

"For mig var nytårslejren som altid, et pusterum fra hverdagen, hvor det vigtigste er at være sammen. Det er det bedste."

"Et sted, hvor man kan være sig selv og ved, at folk accepterer dig som du er."

Påskelejr

Se seneste invitation til påskelejren her.

TUF - Tro, unge og Fællesskab.
TUF afholdes to gange årligt - én gang i marts og én gang i september. TUF er en slags opfølgning på konfirmandundervisningen, hvor de støvede præster er skiftet ud med unge ledere, der er med på beatet.
Programmet på TUF er kanon både af kvalitet og variatet, hvor der er mulighed for fysisk udfolelse, hygge og at snakke om tro, livsværdier og hvordan det er at være ung i dagens Danmark.
Derudover er der et helt fantastisk fællesskab og hver gang du tager afsted er du sikker på at komme hjem med nye venner.

Find lokal MU forening. Link