Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PFT – Undervisningskursus

13. oktober 2017 @ 18:00 - 18. oktober 2017 @ 12:00

Undervisnings-kurset er den nyeste tilføjelse til vores kursusliste på PFT. Der vil i løbet af læringsprocessen, blive sat fokus på det at lære fra sig, og at undervise andre. Du vil som deltager på kurset, få undervisning i nogle helt basale undervisningsmetoder, samt få givet nogle redskaber, som du kan bruge i praksis, hjemme i din lokale spejdergruppe.

Nøglen til god læring er nemlig den rette undervisningsteknik, samt det at skabe et forhold fra lærer til lytter. Du vil få demonstreret, hvad god undervisningsteknik er, samt få mulighed for at øve og dygtiggøre dig. Der vil blive sat fokus på sparring – så forvent at du som deltager, selv kommer på banen. Når kurset er overstået får du nogle redskaber og værktøjer med hjem, som kan hjælpe dig med at skabe størst mulig læring hos dig selv og dine spejdere.

Som deltager på dette kursus, vil der være sat tid af til undervisningsblokke, forberedelse samt almindelige lederopgaver på PFT. Det betyder, at du som deltager på undervisnings-kurset, vil være en del af lederteamet på PFT, hvor du, foruden kursets undervisning, også vil opleve, hvad det indebærer at være leder på PFT. Du vil derfor kunne blive bedt om diverse praktiske gøremål, som eksempelvis at stå post. Alt dette sker i et tempo, som passer dig og din udvikling.

Kurset er åbent for alle, fra 18 år, der ønsker at videreudvikle deres undervisning gennem sparring. Har du netop gennemført dit sidste år som deltager på PFT, er dette kursus din vej ind i lederteamet.

Pris: 1500,-

Tilmeldingsfrist: 8. september 2017

Spørgsmål sker til:
Jonas R. Hjørne, Jonashjorne@hotmail.com eller til Emil Marqversen: Emilmmarqversen@hotmail.com

Detaljer

Start:
13. oktober 2017 @ 18:00
Slut:
18. oktober 2017 @ 12:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Farmen
Bjerrevej 100
Rødkjærsbro, 8840 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Start:
13. oktober 2017 @ 18:00
Slut:
18. oktober 2017 @ 12:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Farmen
Bjerrevej 100
Rødkjærsbro, 8840 Danmark
+ Google Maps