Indlæser Begivenheder

« All Events

Børne- og betweenlejr 2022

28. juni - 1. juli

Kom med under overfladen… Sammen skal vi dykke ned i en helt fantastisk lejr med gode venner, fantastiske faciliteter, lejrbål og ikke mindst en masse gode oplevelser med Gud under overfladen.

På lejren er der et dagsprogram med morgen- og aftensamlinger, og i løbet af dagen er der program med sport og aktiviteter, kiosk og tid til at lege og gå på opdagelse og hygge. Velkommen til en fantastisk lejr på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro!

Målgruppe
Lejren er for børn fra 0 år til børn, der skal i 7. klasse efter sommerferien. Dog skal børn under 8 år komme sammen med en voksen. Det kan være en forælder, bedstemor, bedstefar eller børnekirke- eller klubleder. Vi deler børnene op i grupper efter alder til noget af dagens program. Fordi vi endnu ikke kender de endelige retningslinjer om lejr, har vi endnu ikke lagt os fast på, hvordan fordelingen i grupperne ser ud i år.

Vi er i Holstebro
Vi er på Idrætstefterskolen Lægården, Lægårdvej 72, 7500 Holstebro. Lægården er Metodistkirkens idrætsefterskole, som ligger lige i udkanten af byen, men tæt på stationen. Skolen rummer et væld af faciliteter ude så vel som inde.

Overnatning
På lejren sover vi på værelser, hvor der er senge med madrasser, så du skal have lagen, pude og sovepose/dyne med. Der er fælles badeværelser og toiletter på gangene.

Husk!
Sovepose/dyne, lagen, pude, lommelygte, skiftet j, sportstøj, tandbørste, badetøj, håndklæde, solcreme, evt. hat, lommepenge (max 20 kr. per dag til brug i lejren kiosk), fornuftige sko, regntøj, blyant mm. og sygesikringsbevis.

Pris
700 kr. pr. person (200 kr. 0-3 år)
– dog max 2300 kr. pr. husstand.
(Hvis dette gør sig gældende for dig, så kontakt mb@metodistkirken.dk)

Der gives rejserefusion efter gældende regler for medlemmer af MBUF. Er du ikke medlem af MBUF kan du godt deltage, men vi hjælper gerne med at finde din lokale forening.

Tilmelding sker dette link: https://mbuf.nemtilmeld.dk/2/
Sidste frist for tilmelding er den 15. juni.

Detaljer

Start:
28. juni
Slut:
1. juli
Begivenhed Kategorier:
, ,

Detaljer

Start:
28. juni
Slut:
1. juli
Begivenhed Kategorier:
, ,