Landsmøde 2016

I Metodistkirken og i Metodistkirkens Børne- og UngdomsForbund (MBUF) afholdes årligt en fælles generalforsamling, kaldet Landsmøde. Her ser vi tilbage på det forgangne år; nye idéer og tiltag kommer på bordet, og ikke mindst er der beslutninger og valg på dagsordenen.

Fra de unge på nytårslejren har vi modtaget dette åbne brev til kirkens ledelse.

"Gå derfor ud..." Kirke med hjerte, hoved og hænder
Velkommen til Metodistkirkens landsmøde 2016 i Storbededagsferien 21.-24. april på Lægården i Holstebro. Årskonferencen og MBUF’s delegeretmøde samles til inspirerende dage om udfordringen at være kirke med hjerte, hoved og hænder. Det er måden at være kirke på, der har betydning. Måden at holde gudstjeneste, at møde nye mennesker. Måden at præsentere det kristne budskab, at aktivere børn og unge. Vi ønsker at være en kirke, med hjerte, lidenskab og engagement. Med hoved, fornuft og intellekt og med hænder, erfaring og handling. Vi prioriterer ikke kun et af de tre redskaber, men bredden og mangfoldigheden i dem alle, når vi bygger kirke med mennesker i Danmark i dag.

Velkommen!

Yderligere informationer

Landsmødet 2016 afholdes den 21. - 24. april på Idrætsefterskolen Lægården, Lægårdvej 72, Holstebro.

Prisen er kr. 1.100,- for delegerede og kr. 600,- for andre. Der ydes rabat til studerende samt ved primitiv overnatning.

Tilmelding kan ske ved at trykke her.

Nedenfor vil det med tiden blive muligt at downloade materiale til møderne.

Se siden med vedtægter for MBUF og Årskonferencens bestyrelser og udvalg her.

Andet materiale fra tidligere år

Klik her.