Indvielse af spejdercenter FARMEN

Flagene er hejst når borgmester Birgit S. Hansen i eftermiddag kl. 17.30 klipper snoren til indvielsen af Strandbyspejdernes nye Spejdercenter FARMEN smukt beliggende ved indkørslen til Strandby.

Samtidig er det også markeringen af de 6-7 års frivillige arbejde, hvor ledere, spejdere og forældre har lagt mere end 5.000 timers frivilligt arbejde for at etablere et unikt udendørs aktivitetscenter med bålhytte, sheltere, depotrum og overdækkede faciliteter, som udgangspunkt for natur- og friluftsoplevelser, fortæller gruppeleder hos Metodistkirkens Spejdere i Strandby Kent Hjørne.

Friluftsoplevelser betyder rigtig meget for Strandbyspejderne, som til efteråret lancerer et helt nyt spejderkoncept, hvor fælles oplevelser i naturen kommer til at være en væsentlig del af arbejdet og aktiviteterne. Med spejdercenter FARMEN tæt ved byen har vi fået skabt et sted, hvor naturelskere kan få glæde af områdets fine dyreliv og fauna med skov, eng og strand indenfor gåafstand, fortsætter Kent Hjørne.

Frederikshavn Kommune har igennem folkeoplysningsudvalgets anlægspulje igennem årene støttet med kr. 85.000,- de resterende penge op til de ca. kr. 950.000,- som de flotte faciliteter efter den tidligere minkfarm står i, har spejderne hentet i fonde og puljer, donationer fra det lokale erhvervsliv og ved forskellige indtægtsgivende arrangementer.

Vi har været meget glade for den store opbakning, vi oplever alle steder fra, udtaler Kent Hjørne, som også glæder sig til at se de mange gæster, politikere, forretningsforbindelser, spejdere og deres forældre ved indvielsen i dag, som starter kl. 17.30 på Strandbyvej 93. Vi håber det flotte vejr holder, så vi kan få et par gode timer, når der, efter snoren er klippet af borgmesteren, inviteres til spisning og bålhygge.

Det er dejligt at få røde kinder i den friske luft, mærke skoven og det grønne græs – og ikke mindst komme til at lugte af røg, slutter Kent Hjørne fra Strandbyspejderne, som efter indvielsen går på sommerferie, indtil man efter sommerens spejderlejre igen starter op med en frisk gåtur ved deltagelse i STAFET FOR LIVET i august på Knivholt.

Se billederne fra indvielsen af FARMEN