Sommerhøjskole – Livsglæde og kristent fællesskab

Årets tema: Du kan stadig vokse

Her bliver du beriget af både fællesskab og foredrag.

Fra lørdag d. 4.- lørdag d. 11. august 2018 afholdes sommerhøjskolen på Solborgen i Vig.

Sommerhøjskole er ferie med indhold.

• Bibeltime hver formiddag. Højskolepræst: Jørgen Thaarup
  • Spændende foredrag eftermiddag og aften.
  • Udflugt til et smukt sted i nærheden.
  • Værksteder med aktiviteter til kreative hænder og handy-mænd.
  • I pauserne spiller og leger vi.
  • Godnat-historie for natteravne.

Sommerhøjskolen afholdes på Feriecentret Solborgen,  Metodistkirkens ferielejr ved Sejrøbugten: Standgårdsleddet 2, Hønsinge Lyng, 4560 Vig.

• Vi bor på selve Solbogen samt et sommerhus

Læs folder for Sommerhøjskolen 2018 her: Sommerhøjskole folder

Der er ingen aldersgrænse, men Sommerhøjskolen er designet til seniorer og yngre pensionister.

Prisen for at deltage er 2.900 kr., og inkluderer fuld pension, sengelinned, håndklæde og udflugt.

Foredrag på sommerhøjskolen 2018 bliver bl.a. “Skæld ud på Gud” med Preben Kok, “Glimt fra det hedengangne DDR” med Gurli Brinch, “Evangelier, som ikke fik plads i det Nye Testamente” ved Jørgen Thaarup, ”Kan tro flytte bjerge? Og flytter bjerge troen?”med dr. theol., professor i eksistentiel og åndelig omsorg ved Syddansk Universitet, Niels Christian Hvidt. DErudover er der filmaften samt udflugt til Ulvsborg Vikingecenter.

Dr. Theol. Jørgen Thaarup er igen i år med som præst. Jørgen Thaarup står for bibeltimen hver formiddag i år om Matthæus’ historier om Jesus fra Nazareth.”

En række traditioner hører sig til på højskolen. Disse tæller blandt andet solnedgangstur til et udsigtspunkt ved Skamlebæk Radio, en fast udflugtsdag, og ikke mindst den daglige morgenvandring og højtlæsning for natteravne til at slutte dagene af med.

Traditionen tro sluttes ugen af med en fest middag.

Tilmelding og yderligere information fås hos Ditte Marqversen tlf. 2330 1531, eller på email: sommerhojskole@metodistkirken.dk

Det var en en uforglemmelig uge

Læs om Birthe og Svend Aages beretning fra sommerhøjskolen 2016 her.

Vi får helt sikkert en god uge. Man kommer altid beriget hjem fra Sommerhøjskolen!

Gurli Brinch AndersenLejrchef

Det var en en uforglemmelig uge, som var både lærerig og med social engagement.

Programmet for højskolen lovede livsglæde og kristent fællesskab og dette blev fuldt ud efterlevet.

Birthe og Svend Aage, StrandbyDeltagere i 2016

Se flere billeder fra Sommerhøjskolen 2017 her.

Dagsprogrammet ser typisk sådan ud:

Kl. 7.15 Morgen vandring
Kl. 8.00 Flaghejsning – morgenbøn
Kl. 8.05 Morgenmad
Kl. 9.00 Bibeltime
Kl. 10.00 Formiddagskaffe
Kl. 10.30 Værksteder
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 15.00 Kaffe
Kl. 15.30 Program
Kl. 18.00 Middag
Kl. 19.30 Program
Kl. 21.00 Aftenkaffe
Kl. 21.30 Andagt

Hver aften er der oplæsning for ”Natteravne” efter andagten.