Du kan blive medlem af Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund (MBUF).

Som medlem af MBUF kan du deltage til aktiviteter lokalt, men også deltage på lejre og få tilskud til transporten. Samtidig er du dækket af MBUFs forsikring, mens du er deltager.

Medlemskab af MBUF sker gennem din lokale forening, som også modtager dit kontingent. Den lokale forening sender et mindre beløb videre til MBUF som bl.a. administrerer opkrævning af kontingent. MBUF er som organisation tilskudsberettiget til at få del i de tips og lottomidlerne som Dansk UngdomsFællesråd (DUF) uddeler. Dette kommer alle de lokale foreninger til gode.

Derfor støtter dit medlemskab af MBUF også din lokale forening!

Du kan melde dig ind gennem din lokale forening eller direkte her på siden. Melder du dig ind her på siden er det administrator Maria Aaskov, der følger op på din tilmelding.

Jeg vil gerne meldes ind i MBUF

Find din lokale metodistkirke

• Den internationale menighed

Rigensgade 19

1316 København K

koebenhavn.international@metodistkirken.dk

jerusalemskirken.dk

• Solrød

Solrød Frikirke

Solrød Frikirke har ingen fast adresse, men afholder de fleste arrangementer på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand.

solroed@metodistkirken.dk

solrodfrikirke.dk