Caravanen

Hvert år siden 1955 har unge amerikanere og nordeuropæere besøgt hinanden i løbet af sommerferien i udvekslingsprogrammet Caravanen. De lige år besøger europæerne amerikanerne, og de ulige år amerikanerne europæerne.

Flere danskere har i tidens løb været af sted, og de har haft en stor oplevelse, som du nu også har muligheden for. En af disse er Christina Preisler fra Aarhus, der kan fortælle om turen eller give praktiske informationer: christina.preisler@metodistkirken.dk.

Tilbuddet gælder for alle unge mellem 18 og 25, og vil være i tidsrummet fra den 25. juni til den 30. juli, men de endelige datoer for af- og hjemrejse er endnu ikke fastsat.

Prisen for denne fantastiske tur omfatter hovedsagligt flybilletter og lommepenge, hvor Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund giver tilskud til rejsen.

Du kan læse mere om turen ved at downloade nedenstående folder samt hente ansøgning for deltagelse. Tilmeldingsfristen er i de lige år den 1. marts.

Ansøgningsskema

Folder