MS – Metodistkirkens Spejdere

Værdier for livet og et pusterum fra hverdagen

Metodistkirkens Spejdere (MS) er et uniformeret spejderkorps, der lægger vægt på friluftsliv og fællesskab med Gud og hinanden. MS er tilknyttet KFUM-spejderne.

Igennem spejderarbejdet og engagerede ledere møder kirken børn og unge fra nærmiljøet og giver dem værdier for livet og et pusterum fra hverdagen.

Fra seksårsalderen kan man blive ulv eller smutte. Når man bliver 10-12 år, rykker man rykket op i en spejderpatrulje. Når man er 16 år kan man fortsætte i MS som seniorspejder og rover.

Det er sjovt at være spejder – men det er ikke kun for sjov !

Én gang spejder – altid spejder!

Vi rykker verden med vilje.

MS Trivia

MS Trivia app’en kan findes i app store

MS-Trivia er et quizspil til dig, der gerne vil træne dine spejderfærdigheder på en nu, sjov og udfordrenge måde. Med over 300 spørgsmål og svar indenfor de 6 vigtigste kategorier for spejderarbejdet (Orientering og signalering, Kirke og organisation, Førstehjælp, Vær beredt!, Lejrliv samt Natur) er MS-Trivia idéel til et patruljemøde.

Målgruppen er 12-16 år.

MS-Trivia 2.0 er udgivet og er fortsat gratis.

Her kan du blive spejder

Kunne du godt tænke dig at blive spejder? Eller kender du et barn, der gerne vil? Så kom og vær med – herunder kan du se, hvor vi er og hvordan du finder os.

• Århus

Spejderaftener afholdes i forbindelse med Total Torsdag. Der er Total Torsdag hver torsdag fra kl. 18.00

Kontakt gruppeleder:

Jette Barkholt

majsmarken 80

8520 Lystrup

Tlf: 6127 8763 eller 8674 2827

Eller

Christina Preisler (Total Torsdag)

Tlf: 2982 1262.

Email: christina.preisler@metodistkirken.dk

Betlehemskirken

Hjarnøgade 1

8000 Aarhus C

aarhus@metodistkirken.dk

betlehemskirken.dk

• Odense

Til et spejdermøde leger vi og laver konkurrencer. Vi tager på løb, klatrer på klatrevæg, laver bål og snitter med dolk. Vi tager i skoven og på stranden. Vi lærer koder, kort og kompas, førstehjælp, knob og meget mere.

Kontakt gruppeleder

Anna Digebjerg
    Fengersvej 43, st. mf. 5230 Odense M
    anne-rani-digebjerg@hotmail.dom

Emmauskirken

Alexandragade 8

odense@metodistkirken.dk
    metodistkirken-odense.dk

• København

Du er altid velkommen til at kigge indenfor om torsdagen – eller ringe til en af lederne. Spejdermøde er hver torsdag fra klokken 18.30-20.00 i Jerusalemskirken, Rigensgade 21, København K. Indgang gennem gården.

Se mere på kobenhavnspejder.dk

Kontakt gruppeleder:

Anna Thaarup Hastrup

Email: Thaarup4[a]gmail.com
    Tlf: +26 25 71 39

Jerusalemskirken

Rigensgade 19

1316 København K

jerusalemskirken.dk

• Rønne

I Rønne er der spejder hver torsdag kl. 18.30 til 20.00 (21.00 for storspejderne) i Metodistkirken på Østergade 16 i Rønne.

Kontakt gruppeleder

Bettina Pedersen