Musik

Metodistkirkens Musikarbejde (MM) beskæftiger sig med gospelmusik, fordi der findes en del gospelkor fordelt i Metodistkirkens menigheder. MM støtter bl.a. Young Copenhagen Gospel Festival (link), som løber af stabelen den første weekend i marts.

Herudover er musik i Metodistkirken også korsang, lovsang, bands og børnekor. Musikken er en vigtig og vital del af menighedernes arbejde.

Young Copenhagen Gospel Festival 2017

Koncerten var den største oplevelse, syntes deltagerne ved YCGF 2017. Læs mere her.

Her er videoen fra YCGF 2017. 21 minutter inde i videoen kan du se eller gense koncerten.

“Det var en meget positiv oplevelse at være med som voksen på YCGF. De mange børn og unge var i super stemning og sang og dansede for fuld kraft. Fra start til slut var der hygge og grin blandt alle.”

AnitaMor til deltager på YCGF 2017

“Jeg har aldrig oplevet sådan en passion, når nogen sang, og det har virkelig inspireret mig. Jeg er ikke specielt god til at synge, men jeg kan virkelig godt lide det, fordi det styrker min tro.”

EvaldasDeltager ved YCGF 2017

”Det var fedt og sjovt at synge koncert med så mange andre børn og unge.”

SofiaDeltager på YCGF 2017

Young Copenhagen Festival 2018

Er du mellem 9 og 19 år, og har du lyst til at synge gospel en hel weekend? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 3. og 4. marts 2018 til Young Copenhagen Gospel Festival 2018!

D. 3.-4. marts 2018 vil Young Copenhagen Gospel Festival igen åbne dørene til en weekend med gospel for dig i Jerusalemskirken i København! Du bliver en del af et stort kor, som sammen lærer de nye sange, som I søndag skal synge ved et brag af en koncert med band, hvor jeres forældre, søskende, venner og alle mulige andre kan komme og høre jer!

Værktøjskasse