Tæl skridt

Medlemmer af Metodistkirkens Landsledelse og MBUF-styrelsen tæller skridt de næste to uger.

Næstformand i Landsledelsen, Bettina Pedersen, har nemlig udfordret dem til at deltage i “Tæl Skridt” kampagnen, som Dansk Firmaidrætsforbund gennemfører fire gange om året, og altså også i uge 17 og 18. Målet er, at deltagerne skal gå mindst 10.000 skridt om dagen, der er det anbefalede antal skridt for at opnå en god mængde motion dagligt. Deltagerne giver deres resultater til Bettina Pedersen. Som en gulerod for at gå så meget som muligt bliver den, der har fået flest skridt, udråbt som vinder på Metodistkirkens Landsmøde d. 11.-14. maj med bevis og præmie.

Ved Landsmødet 2016 blev Metodistkirkens Råd for Folkesundhed nedlagt som selvstændig komite, og arbejdsområdet blev lagt ind under landsledelsen. Under overskriften “Global Sundhed” har Landsledelsen som vision at praktisere en sund og ansvarlig livsstil ved Metodistkirkens landsarrangementer samt at udvikle begrebet  ”folkesundhed” og arbejdet knyttet til det på områder som: Madvaner, bevægelse, alkohol, stimulanser, mental helse, sociale medier og arbejdsvaner.

Derudover lyder opfordringen til alle om at være med til at tælle skridt i uge 35-36 og igen i uge 45-46, når kampagnen kører igen.

Dansk Idrætsforbund trækker lod om 25.000 kr. mellem alle hold, der i gennemsnit når de 10.000 skridt pr. person i 8 ud af kampagnens 14 dage. Vinder Metodistkirken kampagnens præmie, går pengene selvfølgelig til folkesundhed i Metodistkirkens regi.

Læs mere om kampagnen på Tæl Skridt.