Webredaktør til metodistkirken.dk søges

Vil du være med til at præge kommunikationen for en kirke, der ønsker at være vedkommende, nærværende og imødekommende? Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation i en sammenhæng, der ønsker at præsentere kristendommen med både hoved, hjerte og hænder?

Metodistkirken og Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbunds (MBUF) er administrativt to organisationer, men opleves som én af de fleste medlemmer i det daglige liv lokalt. Selvom vi er et lille kirkesamfund har vi mange aktiviteter både lokalt og nationalt, som er med til at gøre en forskel i menneskers liv både her i Danmark og internationalt. Historierne fra det faktiske liv i menigheder og børne-ungdomsråd ønsker vi at fremhæve, så de gode historier om vores arbejde kan blive kendt.

Derfor søger vi en kommunikationsmedarbejder, der kan være med til at løfte vores tilstedeværelse på nettet – ikke mindst på de sociale medier. Vi ønsker at være tilstede i menneskers liv ikke bare, når de fysisk møder Metodistkirken eller MBUF, og derfor søger vi en kommunikationsmedarbejder, der kan hjælpe os med at løfte opgaven med at fremhæve de gode historier både for den landsdækkende organisation, men også med lokalt afsæt, da det er dér vores arbejde foregår til hverdag.

Vi forventer, at du:

-       har kendskab til kristendommens betydning for menneskers liv

-       forståelse for livet i en organisation som Metodistkirken og MBUF

-       flair for kommunikation - gerne erfaring eller uddannelse indenfor kommunikation

-       er superbruger af sociale medier særligt Facebook

-       vil være i stand til at omsætte Metodistkirkens vision om at være kirke med hoved, hjerte og hænder til historier, billeder og indhold på forskellige platforme som hjemmeside, facebook, nyhedsbrev og profil blad

-       vil være med til at arbejde på MBUFs vision om at skabe kendskab til den levende Gud for børn, unge og deres familier

-       er i stand til at kommunikere om kirke og tro med mennesker, som ikke har kendskab eller erfaring med nogen af delene

-       er sprogligt skarp og har flair for billed-behandling

-       kan opbygge netværk blandt frivillige

-       er en teamspiller og kan lede et team af frivillige

-       kan arbejde selvstændigt