Årets Skulderklap

Årets Skulderklap vil sætte fokus på alt det gode i Metodistkirkens Spejderarbejde (MS).

Årets Skulderklap er et initiativ, der skal hjælpe med at sætte fokus på den indsats for spejderarbejdet, som ikke altid kommer frem i lyset, men ofte fortjener mindst lige så stor anderkendelse som de historier vi kender til, fortæller Emil Marqversen, der er næst-formand for MS og med i Spejderrådet

“Vi vil rigtig gerne takke alle dem, der er med til at gøre en forskel for spejderarbejdet, og da nogle af de gode historier nogle gange går vores næse forbid, har vi i år besluttet at bede andre om at komme med deres bud på hvem, der har gjort en ekstra indsats det forgangene år. Så ser Spejderrådet på de indkomne forslag.”

Det er derfor helle ikke afgørende, om det er en enkelt person, en gruppe eller en hel trop, der nomineres. “Vi vil gerne høre det hele, for det giver os muligheden for at give en stor tak til alle dem, der er med til at gøre vores spejderarbejde til et rart og godt sted at være,” siger Emil.

Han understreger, at Årets Skulderklap ikke er en konkurrence med en vinder, men et forsøg på at nå længere ud med anderkendelse af alt det arbejde der laves rundt omkring i landet.

Sidste år fik ledergruppen i Strandby Årets Skulderklap bl.a. med denne begrundelsen: "De viser hensyn, støtter og er ALTID klar til at give en ekstra hånd, uanset hvad der end foregår i deres eget liv."

Årets Skulderklap uddeles på Spejdernes inspirationsmøde under Metodistkirkens Landsmøde d. 11.-14. maj 2017.

Du kan give dit bud på en nominering til Årets Skulderklap i MS på dette link.