Julekollekten 2016 er taget i brug

Juleaften 2016 samlede metodistkirkens menigheder kr. 38.606 ind til sundhedsklinikken i Congo. Hertil kommer kr. 15.463 til skolebørn også indsamlet juleaften.

Missionrådet har nu hørt fra doktor Alain Kabwita, der skriver, at de første 2150 USD fra julekollekten er brugt på de sidste forsyninger, der var oplyst på deres ønskeseddel. Det drejer sig bl.a. om kitler, klæder, tænger og en del nåle og tråd

De kan nu udfører flere små operationer på samme dag lige efter hinanden. Alain udtrykker stor taknemmelighed og stolthed over dette. På sundhedsklinikken har er allerede udført et vellykket men meget vanskeligt kejsersnit og forløst et par tvillinger.

Du kan læse her, hvorfor det har været afgørende for sundshedsklinikken at få mere materiale som kitler, nåle og trade.