headerphoto

Fra morgenandagten i uge 29 i 2016 ved Klaus Hønnicke, København:

”Der findes 3 forskellige typer af tid. Der er Kronos tid, som kan måles på en urskive og som hakkes i mange små stykker, når vi laver aftaler og planlægger gøremål i løbet af en lang dag. (I den græske mytologi blev Kronos hakket i stykker af sin søn Zeus) Der er Kairos tid, som er de smukke øjeblikke, hvor vi mærker Guds nærvær, som en hånd, der stryger mod en kind. (Kairos, det gunstige øjeblik eller det rette tidspunkt, blev tilbedt på Olympen ved indgangen til løbebanen) Så er der Framnäs tid, som er den tid vi alle ser frem til hele året, når tiden går i stå, og en lang række velsignelser står i kø for at omfavne os.”

Louise Aaen, Strandby


”Jeg troede ikke, at jeg var typen, der gør det samme år efter år i min ferie. Men det er jeg blevet. Mine børn kræver, at vi tager på Framnäs hvert år, og jeg stritter ikke imod. Framnäs er et sted, hvor jeg oplever at vende tilbage til det inderste og inderlige, de enkle ting, der gør mig glad. Familie, venner, god mad, motion, spil, samtaler, svømning, slik, smuk natur, afslapning og refleksion. What’s not to like!" 

Mille, 2 år

”Mor, vær stille. Græshopperne siger shyyyy. Derhjemme siger græshopperne ikke noget.”

 

Mads Steen Højland, København

”Jeg tror, at det var i år 2008, jeg var der for første gang, og jeg har været der hvert eneste år lige siden. For mig er det ikke en rigtig sommer uden, at jeg har været på Framnäs. Jeg elsker at komme der, fordi jeg føler, at jeg er del af en stor Framnäs familie. Det ser ikke ud af meget, når man køre ind på området, men lige så snart, at jeg har smidt tasken på værelset kan jeg ånde lettet op og føle mig hjemme. Der er en lækker sø, og familien Triel har alt det sjove legetøj med, som for eksempel vandski og speedbåd. Man kan også mærke, at personalets glæde ved at være der igen i år, er stor, og det betyder meget. De er jo også en stor del af fællesskabet. Og sidst men ikke mindst Mats og familien der sørger for, at vi aldrig er sultne. Alt det og mere til gør, at jeg altid glæder mig til at komme igen til næste sommer."