headerphoto

Ferie på Framnäs for hele familien

Framäs er ægte svensk landidyl. Det er et kursuscenter og feriested åbent for alle. Beliggende på et næs ved søren Ören, omkring 30 km nord for Jönköping, godt gemt af vejen fra al stress og larm og omgivet af svensk natur. Bygningerne består af hovedbygningen og spisebygningen samt flere hytter, hvor man kan booke sig ind.

 

En Framnäs uge kan består af en mængde aktiviteter eller afslapning, som man selv ønsker. Spisetiderne følger gammel svensk tradition med to hovedmåltider om dagen. Men har man lyst il at tage på udflugt med madkurv, giver man blot besked i køkkenet.

 

Der er kanoer til fri afbenyttelse, og der er rig mulighed for at bade i søen eller dyrk sport indendørs eller udendørs. Der kan arrangeres duathlon, vandrutschebane og lejrbål i løbet af ugen.

Dagen begynder med familieandagt, der er med til at skabe værdifulde rammer omkring ferien. Læs mere om på facebook i gruppen "Framnäs", hvor du også finder fotos og flere praktiske oplysninger. 

 

 

 

Praktisk information

Som gæst på Framnäs bor man i et af de 5 huse med dobbeltværelser, dog har nogle værelser op til 4 senge. De fleste værelser har eget toilet og vaks, hvorimod brusebad er fælles. Der findes enkelte værelser med eget bad. Alle 4-5 måltider indtages i en fælles spisesal, og der er rigeligt med mad og dejlige hjemmebagte kager til kaffen. Alkohol er ikke tilladt på Framnäs, men svensk kildevand findes gratis ad libitum! 

I år har danskerne mulighed for at booke i uge 28, 29, 30 og 31. Dog er uge 29 allerede fuldt booket. Prisen er DKK. 2850 per person, halv pris for børn mellem 8 og 15  år. Børn under 8 er gratos. 

Der findes forskellige muligheder for familierabat og ungdomsrabat.

Hvis du vil vide mere kan du blive medlem af facebookgruppen "Framnäs" eller på ind på den svenske hjemmeside framnassemesterhem.se. Du kan også skrive direkte til Kirsten Hastrup: hastrup.kirsten@gmail.com

Glæd dig til en fantastisk Framnäs-ferie! 

Læs her hvad andre siger om ferie på Framnäs.

Lidt mere om Framnäs

Framnäs var oprindeligt ejet af en niece til Alfred Nobel, Grevinde Ingeborg Ridderstolpe, som i 1939 testamenterede Framnäs til Metodistkirken i Sverige.

Stedet drives nu af Foreningen Framnäs. Driften af Framnäs bæres i høj grad af frivillighed, og der er brug for mange hænder til at vedligeholde stedet og til at servicere gæsterne i løbet af sommeren.