Young Copenhagen Gospel Festival 2017

En weekend med masser af gospelsang og nye venskaber!

Er du mellem 9 og 19 år, og har du lyst til at synge gospel en hel weekend? Det kan du komme til lørdag og søndag den 4. og 5. marts 2017 i Jerusalemskirken i København! Du bliver en del af et stort kor, som sammen lærer de nye sange, som Ruth Waldron fra England/Norge og Putri Dehn fra Danmark har med til weekenden. Søndag er I stjernerne ved et brag af en koncert med band, hvor jeres forældre, søskende, venner og alle mulige andre kan komme og høre jer!

Instruktørerne

Ruth Waldron er fra London, men har de sidste år boet med sin familie i Norge. Ruth bruger al sin tid på gospel og har været instruktør på YCGF før. Ruth er en fantastisk dygtig og inspirerende instruktør, som elsker at undervise børn og unge. Ruth taler engelsk og sikkert også norsk.

Putri Dehn har mange års erfaring som gospelsanger. Hun er uddannet sanger fra Complete Vocal Institute og er nu igang med den 3-årige sanglæreruddannelse. Putri er leder af børne/ungdomskoret Gospel Generation, Kgs. Lyngby og Amager og laver gospelworkshops for store og små.

Szymon Markiewicz bor i Polen, men rejser ofte til udlandet for at spille gospel. Han er en fænomenal pianist, som vi har haft glæde af før. Szymon taler engelsk.

Sådan tilmelder du dig

Det koster 295 kr. at være med i weekenden.

For dette beløb får du en t-shirt til koncerten søndag, sangtekster, te, saftevand og snack/kage i pauserne.

Beløbet skal indbetales på kontonummer 1551 000 545 3038 eller MobilePay på 5160 4851 (Anni Hedegaard Jensen ). Husk: Skriv ”YCGF” og tydeligt navn.

Så skal du sende en mail til info@gospel.dk med navn, adresse og – HUSK– den størrelse t-shirt, du skal bruge.

Sidste frist for tilmelding er den 24. februar 2017, men gerne hurtigst muligt.

Bemærk: Du må gerne tage en voksen med på festivalen. Det koster 125 kr. plus betaling af måltider (se næste side) Har du andre spørgsmål, kan du hurtigt få svar på dem på mailadressen info@gospel.dk.

Vil du være fri for madpakkerne, så kan du også bestille mad:

Frokost lørdag, aftensmad lørdag og frokost søndag, 40 kr. pr. måltid.

Overnatter du og skal have morgenmad søndag morgen koster det 25 kr. pr. dag.

Skriv i en mail til info@gospel.dk, hvilke måltider du vil have. Indbetal beløbet for maden sammen med deltagergebyret, så klarer vi resten.

NU er du med – så er det bare om at møde op lørdag morgen kl. 9. Vi øver sange hele lørdagen fra kl. 9.30 til 18, selvfølgelig med små pauser, hvor du kan spise, snakke og hygge dig med de andre! Søndag mødes vi kl. 9.30, vi synger et par af sangene ved gudstjenesten kl. 11, og så har vi den store afslutningskoncert kl. 15.

Bor du langt væk, kan du overnatte primitivt, hvis du tager sovepose og liggeunderlag med. Tilmeld dig overnatning i mailen. Der er ikke voksenovervågning ved
overnatning, kun hvis I selv har en voksen med.

Følg os på facebook: https://www.facebook.com/groups/gospelDK, hvor du også kan se video fra tidligere år.

Koncert i Jerusalemskirken søndag den 5. marts 2017 kl. 15:00 med band

Billetter ved døren fra kl. 14:30
Voksne 60 kr.—Børn 5-12 år 30 kr.

Husk at invitere familie, venner og klassekammerater!

Program:

LØRDAG DEN 4. MARTS

Kl. 9.00-9.30 Check-in i krypten i Jerusalems- kirken

Kl. 9.30 Øvelser (inkl. pause)

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.30-18.00 Øvelser (inkl. pause)

Kl. 18 Aftensmad for de, som har bestilt – man kan også tage hjem, når øvelserne er slut

SØNDAG DEN 5. MARTS

Kl. 9.30 - 10.30 Øvelser

Kl. 11.00 Gudstjeneste i Jerusalemskirken - hvor Young CGF-koret medvirker

Kl. 12.00 Frokost
Kl. 13.00-14:30 Øvelser og generalprøve

Kl. 15.00-16.30 Koncert med band i Jerusalemskirken

Young Copenhagen Gospel Festival

Stokhusgade 2, 1317 København K

Arrangører: Gospelkoret Grace, Gospelkoret KEFAS, Gospelkoret Saints & Sinners og Metodistkirkens Musikarbejde.