I Metodistkirken og i MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) mødes årligt på Landsmødet. Her ser vi tilbage på det forgangne år, nye idéer og tiltag kommer på bordet, og ikke mindst er der beslutninger og valg på dagsordenen. Metodistkirkens Landsmøde 2017 blev afholdt i Store Bededagsferien d. 11.-14. maj i Jerusalemskirken, København.

Landsmødet gennemgik en række indberetninger med status over året, der er gået men også med forslag og fingerpeg om, hvilken retning arbejdet skal tage videre frem. Indberetningerne er vigtige arbejdsredskaber for dem, der bliver valgt ind i råd, arbejdsgrene og komiteer – men de er også gode at indblik i, hvis du er en del af Metodistkirken på den ene eller den anden måde. Du kan bruge indberetningerne til at blive klogere på den organisation, du er en del af og du kan bruge dem til at finde ud af, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Landsmødet 2018 afholdes d. 1.-3. juni på Idrætsefterskolen Lægården.

Få et glimt fra Landsmødet 2017