Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MS Solotur

26. april 2018 @ 18:00 - 28. april 2018 @ 18:00

- kr.300

Kalder alle MS’er og andre friluftstosser! Har du set ‘Alene i vildmarken’? “Nøj, hvor må det være vildt!”, “Den bivuak kunne jeg lave bedre!” eller “Det kunne være fedt at prøve!”
NU HAR DU CHANCEN!

Henover vinteren har der været lidt snak om at smide en ny sten i søen, MS Solotur. En mulighed for at komme afsted og få 24 timer helt for dig selv i skoven. Lav selv mad når du vil, overnat hvor du vil og brug tiden som du vil!
Vi mødes i St. Bededagesweekenden d. 26.-28. april. Torsdag aften vil der være mulighed for at snakke sine overvejelser igennem og evt. præsentere nogle af de tanker man har gjort sig på forhånd. Der vil inden turen blive sendt lidt læsestof og nogle guides til overvejelser man bør gøre sig om udstyr, målet med turen og evt. problemer mm. Fredag morgen vil der så blive givet de sidste instrukser inden der siges farvel ved 9-tiden. Så har du hele dagen, aftenen og natten til at være dig selv, inden vi igen samles lørdag morgen og deler oplevelserne.

“Jeg har selv været på en sådan tur, hvilket er en meget anderledes og særlig oplevelse. Man bliver overrasket både praktisk og følelsesmæssigt, og tager uanset derfra en stærk oplevelse og erfaring rigere.” (Emil Morsbøl Marqversen)

Målet er de 24 timer, men bliver det for meget vil der være kontaktpersoner placeret i den fælles lejr under hele turen, således man til enhver tid kan søge hjælp eller trække stikket.

Praktiske ting:
– Pris: 300kr.
– Alder: min. 16 år
– Tilmelding: til Emil Morsbøl Marqversen på 23116138 senest d. 20/4-18.
– Medbring madpakke til aftensmad torsdag aften.
– Man sørger selv for udstyr og proviantering de 24 timer man er alene.
– Det er ikke tilladt at lave bål i området, men man kan godt have en trangia med til madlavning.

Vi ser frem til en god og lærerig oplevelse

Detaljer

Start:
26. april 2018 @ 18:00
Slut:
28. april 2018 @ 18:00
Pris:
kr.300
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Harrild Hede og Nørlund Plantage
Danmark

Arrangør

Metodistkirkens Spejdere