Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2018

31. maj 2018 @ 19:00 - 3. juni 2018 @ 11:30

Metodistkirkens Landsmøde 2018 afholdes d. 31. maj til 3. juni på Idrætsefterskolen Lægården. Metodistkirkens Landsledelse har inviteret sammen med MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund)

Landsmøde 2018 invitation

Vi sætter spor

Velkommen til Metodistkirkens landsmøde 2018 i dagene 31. maj-3. juni på Lægården i Holstebro. Årskonferencen og MBUF’s delegeretmøde samles til inspirerende dage om hvordan vi som kirke og som kristne sætter spor i verden i fortiden, nutiden og fremtiden.

Biskop Christian Alsted vil undervise og udfordre os til at være kirke i dag. Ved biskoppens hjørne fredag og lørdag eftermiddag samt ved afslutningsgudstjenesten stiller han skarpt på forkyndelsen om at skabe Jesu Kristi disciple til forandring af verden.

Børnenes landsmøde
Børn er naturligvis også velkomne på landsmødet. Fra fredag aften er der program for børn fra 4/5-13 år. For de allermindste bliver der indrettet et legehjørne i hallen, hvor Landsmødets forhandlinger og møder primært afholdes.

Søndag er der børnekirke også for de børn, der kommer som gæster denne dag.

Førsteholdet
Igen i år vil det være muligt at melde sig til ”Førsteholdet”, hvis man er mellem 13 og 23 år. Førsteholdet vil sammen med deres personlige træner blive særligt introduceret til den demokratiske proces på et landsmøde. Man får lov at smide håndklædet i ringen, når forhandlingerne bliver for langhårede og selv præsterne er faldet i søvn eller tænde den røde sirene, når man rent faktisk tør og vil sige sin mening og blive hørt.

Samling for lægfolk
Konferencelægleder Bettina Pedersen vil i år lave en samling for lægfolk torsdag kl. 16.00 . Bettina Pedersen vil med en kop kaffe byde velkommen med inspiration/samtale om at ”sætte spor” i vore menigheder.

Praktiske oplysninger

Landsmødet afholdes på Metodistkirkens Idrætsefterskole: Lægården, Lægårdvej 72, 7500 Holstebro

Priser for deltagelse i hele Landsmødet er:

Årskonference delegater kr. 1200,-
MBUF Delegater 700,-*
Øvrige deltagere kr. 700,-
Børn (4-14 år) kr. 400,-
Børn (0-3 år) Gratis

Leje af dyne, pude og sengelinned til værelser koster kr. 100,-
Enkeltmåltider kr. 50,- (kr. 25,- for børn)

* MBUF delegater deltager til reduceret pris, fordi de først forventes at ankomme fredag til aftenprogrammet. Den reducerede pris gives ikke til enkeltpersoner, men til lokalforeningerne, som betaler for deres delegater. Bemærk, at det ikke kan lade sig gøre i år at være dobbelt repræsentant, dvs. både at være delegeret for sin menighed og for en MBUF lokalforening. Grunden til dette er, at en stor del af forhandlingsprogrammet foregår parallelt.

For yderligere oplysninger se www.metodistkirken.dk

Detaljer

Start:
31. maj 2018 @ 19:00
Slut:
3. juni 2018 @ 11:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

MBUF Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund
Metodistkirken

Sted

Idrætsefterskolen Lægården
Lægårdvej 72
Holstebro, 7500
+ Google Map