headerphoto

Himmel & Jord

Himmel & Jord er magasinet for Metodistkirken og Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund (MBUF). Himmel & Jord fungerer som medlemsblad for MBUF. Dvs. at medlemmer af en lokal forening automatisk modtager et blad. Abonnementet stopper, hvis medlemsskabet af lokalforeningen slutter. 

Bladet udkommer 5 gange årligt og indeholder artikler, anmeldelser og fortællinger om tidens tendenser, relevansen af den kristne tro og om organisationens arbejde.   

Redaktør for Himmel og Jord, Anne Thompson, er nu gået på barsel frem til sommeren 2016. 

Det betyder, at henvendelser om Himmel og Jord, hjemmeside eller facebook skal rettes andre steder hen.  Henvendelser om Himmel og Jord skal rettes til Louise Aaen (louise.aaen(at)metodistkirken.dk), mens henvendelser om hjemmesiden eller siderne på facebook skal rettes til Louise Hjort Boelsmand (lboelsmand(at)gmail.com).


Herunder kan du se de seneste versioner af Himmel & Jord. 

Følg linket og læs som PDF. 

Himmel og Jord oktober 2015

I denne udgave af Himmel og Jord kan du læse om sommerens lejre og oplevelse - både i Danmark, Japan, Honduras og Letland. Her har været spejderlejr, ungdomslejr, børnelejre og missionsture. 

Læs også det dybdegående interview med biskop Christian Alsted om metodistisk identitet. 

Brug dette link og kom direkte til bladet. 

God fornøjelse!

Klik på billedet for at læse bladet.

Dette nummer af Himmel og Jord er fyldt af indtryk fra Landsmødet 2015 #GoPrayServe med både billeder, interviews, citater fra facebook og refleksioner bagefter. 

Derudover er her en artikel om spejder som en del af kirken, om yoga i kirken og om de unge, der er "hooked on a feeling." 

Klik på billedet af bladets forside, hvis du vil læse bladet. 

God fornøjelse!

Dette nummer af Himmel og Jord bringer relevante artikler om tro, tvivl og dialog mellem religioner. Om gospel som udgangspunkt for at vokse i troen. Og idéer til bøger at læse i familien eller film at se sammen til at inspirer og opmuntre din tro og din hverdag.

Du kan læse bladet som PDF her.

God fornøjelse!