Dynamisk og inspirerende

Mød Debra og Allan Hirsch

D. 10.-11. marts inviterer Metodistkirkens Evangelisationsudvalg alle til en enestående anledning i København. Fredagens program er åbent for alle, lørdagens er udelukkende for Metodistkirken. (Se programmet her)

Du har mulighed for at møde en af verdens mest fremtrædende missionsteologer, når Alan Hirsch sammen med hans kone Debra afholder seminar om at tænke kirke på nye måder, om mission og om nye trosfællesskaber i en udfordrende kontekst, som vores hér i Danmark

Gå direkte til tilmelding

Hvis du ….

går og tænker på at starte et nyt trosfællesskab, er du igang med et spirende arbejde, eller er du en del af en ældre menighed, der ønsker at vækste, så er weekenden her for dig.  I både undervisning og workshops vil der

være fokus på nye strukturer, nyt kirkesyn og nytænkning om det at være kirke.

Dagene vil helt sikkert inspirere dig, måske provokere dig og i alle fald vil du blive styrket i at følge Guds kald.

Hvem

Alan Hirsch er en innovativ tænker inden for missional kirke. Han er blandt andet forfatter til bøgerne “The Forgotten Ways” og “Right Here, Right Now”.
Hirsch er født i en jødisk familie i Johannesburg, Sydafrika, og efter afslutningen af både studie og obligatorisk militær tjeneste flyttede han med sin familie til Australien. Dér konverterede han til kristendommen og begyndte efterfølgende på præstestudiet. Hans passion har fra starten været kirkens fornyede vitalitet i den post-kristne og sekulariserede vestlige verden.

Debra Hirsch er kirkeleder og har været involveret i både socialt arbejde og community udvikling.

Alan og Debras spændende teologiske indfaldsvinkel og deres kompetencer i  kulturelforståelse gør dem egnede til at hjælpe os med at udvikle vores kirkesyn og engagement i den særlige danske kontekst.

Bogen "The Forgotten Ways" beskriver Alan Hirsch selv som den centrale bog i sit forfatterskab. Den handler om det potentiale den kristne kirke bærer i sig for at være et redskab for forvandling i verden. Læs et uddrag af "The Forgotten Ways" på dansk

Hvornår

Fredag den 10. marts er åben for alle med interesse for nytænkning om kirke.

Lørdag den 11. marts er for metodister.

Se hele programmet her.

Hvor

Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K

Få hjælp til at finde Jerusalemskirken her.

Én dag: 150,-

Begge dage: 300,-

Betaling sker via bank ved tilmelding. Medbring kvittering for betaling til indtjekning.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål til weekenden, er du velkommen til at kontakte os på mail: hirsch(at)metodistkirken.dk

Tilmelding til inspirationsdage med Alan og Debra Hirsch

Information
Nedenfor kan du tilmelde dig inspirationsdagene med Alan og Debra Hirsch. Én blanket bedes udfyldt for hver deltagende person.
Alle felter skal udfyldes.
Personlige oplysninger
Deltagelse
(Fredag er åben for alle - lørdag er kun for Metodistkirken)
Dage:*
Pris én dag: 150,-
Pris begge dage: 300,-
Senest d. 22. februar via bankoverførsel.
Bankkontonummer: 3201 0005439086
Vigtigt! Mærk indbetaling: Hirsch + fulde navn
Ved betaling for flere personer samtidigt, venligst angiv alle navne.
Medbring kvittering for indbetaling ved indtjekning på konferencen.
Tilmelding
Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en kvitteringsmail fra "powermail". Hvis den ikke er modtaget inden for en time, bedes du registrere igen. I tilfælde af spørgsmål til tilmeldingen kontakt venligst hirsch@metodistkirken.dk .