headerphoto

Børn

  Filmfestival

  - Mød Bibelens STJERNER -


  Sommerens Børne- og betweenlejr

  27. juni - 1. Juli 2016

  Kom med!
  Tag med på børne- og betweenlejr!
  Børn under 8 år skal komme i følge med en voksen. Det kunne oplagt være bedstemor, bedstefar eller børnekirke/klubleder.

  På lejren er der et dagsprogram med morgen- og aftensamlinger, og i løbet af dagen sport og aktiviteter, kiosk og plads til at lege og gå på opdagelse og hygge med nye venner.
  En del program er fælles for børn og betweens, men det meste er hver for sig!

  Filmstjerner…
  Temaet for lejren bliver ”Bibelens stjerner” – Det kommer til at handle om særligt én hovedperson, Jesus!
  Vi skal lege skuespillere og måske selv optage en film...
  Og vi skal alle gå på den røde løber til premieren!

  …i Holstebro
  Lægården, Lægårdvej 72, 7500 Holstebro.
  Lægården er Metodistkirkens idrætsefterskole, som ligger lige i udkanten af byen, men tæt på stationen. Skolen rummer et væld af faciliteter ude så vel som inde.

  Målgruppe
  Børn i alle aldre er meget velkomne. Den primære målgruppe for børnelejren er op til 10 år. Betweenlejren er for dem der skal i 4.-6. klasse efter sommerferien.

  Overnatning
  På lejren sover vi på værelser, hvor der er senge med madrasser, så du skal have lagen, pude og sovepose/dyne med.

  Husk!
  Sovepose/dyne, lagen, pude, lommelygte, skiftetøj, sportstøj, tandbørste, badetøj, håndklæde, solcreme, evt. hat, lommepenge, fornuftige sko, regntøj, blyant mm. og sygesikringsbevis og hvis du har en bibel (med navn skrevet i).

  Pris
  600 kr. pr. person - max 2000 kr. pr. familie.
  Rejseudgifter med DSB standard over 200 kr. pr. person
  bliver refunderet, hvis man er medlem af MBUF.
  Betaling sker på lejren!

  Tilmelding
  Senest den 12. juni til
  Maria Bræstrup Aaskov
  mariaaaskov@gmail.com    
  28764292

   

   

  Vi fandt skatten

  Glimt fra seneste lejr:

  Hver dag ledte et skattekort børnene på opdagelse, efter den obligatoriske morgengymnastik på græsplænen. Hver formiddag var der samling og siden grupper, hvor børnene hjalp med at få Bibel skatten åbnet ved at sige: ”Bibel Bibel luk dig op, børn og voksne gør et hop.” Eftermiddagene bød på udflugt til en skovlegeplads og byens friluftsbad og løb og sport i de fantastiske omgivelser skolen rummer. Aftnerne gik med lejrbål, filmhygge og fest.

  "God mad, fede omgivelser, super program og dejlige børn har endnu engang dannet rammerne for en fantastisk børnelejr. Jeg syntes, temaet "Skattejagten" var virkelig godt. Det var både sjovt og spas, når vi skulle på skattejagten og finde dagens skat, men samtidig dykke ned i Bibelen, og finde Bibelens mange skatte. Det var fedt, at være med til at stå for program og samtidig være med til aktiviteterne og "bare" fjolle rundt og være legetante. Børnene virkede til at være meget glade for os."

  Af Annika Ratleff Hansen, ung medarbejder