Børn

Børn er dyrebare

Børn er dyrebare - i Guds øjne er de hver og én noget ganske særligt. At se børnene vokse op følges med dem, og opleve verden med dem giver i høj grad mening. Kirken kan være en god base og et helle for børn og deres forældre, og troen kan blive en betydningsfuld rød tråd fra en ganske tidlig alder. Med dette udgangspunkt har børnekonsulent Maria Bræstrup Aaskov til opgave at inspirere og støtte de lokale børnemedarbejdere og præster i det kontinuerlige arbejde i børnehøjde.

Børnekonsulent Maria Bræstrup Aaskov

Maria Bræstrup Aaskov er den glade mor til to, en pige og en dreng, og har fagligt en BA i Teologi og Ledelse og er Cand. Mag. i Kultur og Formidling fra Syddansk Universitet. Maria er ansat i Metodistkirken i Odense, hvor hun blandt andet har ansvaret for børnekirken. Hendes skrivebord står i Svendborg, hvorfra der trylles og leges med mange idéer.

Konsulentens opgaver er blandt andre:

• Udsendelse af elektroniske nyhedsmails, som giver et indblik i aktuelle tiltag, udgivelser og idéer. Her præsenteres ligeledes kurser og stof, der kan være til inspiration rundt i landet.
    • At skrive materiale til brug i børnekirker/søndagsskoler - oftest sammenhængende i et tema og med oplæg til en generationsgudstjeneste eller anden event i tillæg. Der ligger materialer til flere år på hylden lige til at gå til eks. om "Bibelens helte", "Venskabet", "Kongeriget", "Tidsrejsen", "På sporet", "Bibel Zoo", "Børn i andre lande" eller "Kirke med kroppen". Ønsker du at benytte materialet kontakter du blot Maria (se hvordan nedenfor)
    • At tage på besøg lokalt som medvirkende ved et arrangement eller med undervisning/inspiration ved et medarbejdermøde.
    • Enkeltstående projekter som eks. en online julekalender.
    • Andre tiltag på tværs af byerne.

Spørgsmål og ønsker om modtagelse af ovenstående kan henvendes til Maria Bræstrup Aaskov, mariaaaskov(at)gmail.com

Børnekonsulent Maria Aaskov i aktion