MUs sommerlejr – glæd dig !

MU sommerlejr 2018 – glæd dig!

MUs sommerlejr afholdes i år i København d. 30. juli til d. 4. august.

Lederne af lejren lover, at der bliver plads til både spas, grin og grimasser og masser af tid til gudstjeneste, bøn og samtaler.

Lejrens fysiske udgangspunkt bliver Jerusalemskirken, der ligger centralt placeret i København – og er let at komme til med toget. Deltagerne opfordres til at huske lommepenge til is – selvom ingen kan garantere for det danske vejr, så satses der naturligvis på højt solskinsvejr denne uge!

Læs mere om lejren her, hvor du også kan downloade invitationen.

The World Methodist Conference

Landsmøde 2021

Landsmøde 2021 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) afholdes d. 29. april til 2. maj.

Landsmøde 2020

Landsmøde 2020 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne-og Ungdomsforbund) afholdes d. 21.-24.maj 2020.

School of Congregational Development 2019

School of Congregational Development 2019 “Called2Change” finder sted i Tallinn d. 19.-22. september 2019.

På listen over forskellige tracks er der indtil videre:

• Kreativitet/drama/musik
  • Børn og unge
  • Kirkeplantninger og vækst
  • Tjeneste med immigranter og muslimer
  • Åndelig fornyelse af kirken

Hovedtalerne bliver præst Barry Sloan og præst Martin Atkins

Reserver datoerne nu. Mere information kommer snarest.

Følg med i Called2Change på facebook.

Erfa-dag for pastoralkomiteer

Metodistkirkens pastoralkomiteer inviteres til ERFA-dag om arbejdsmiljø i menigheden for præster og frivillige.

Nærmere information om sted og tidsramme kommer snarest.