Africa University i rivende udvikling

Africa University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

Landsmøde 2021

Landsmøde 2021 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) afholdes d. 29. april til 2. maj.

Landsmøde 2020

Landsmøde 2020 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne-og Ungdomsforbund) afholdes d. 21.-24.maj 2020.

Erfa-dag for pastoralkomiteer

Metodistkirkens pastoralkomiteer inviteres til ERFA-dag om arbejdsmiljø i menigheden for præster og frivillige.

Nærmere information om sted og tidsramme kommer snarest.

Landsmøde 2019

Metodistkirkens Landsmøde 2019 afholdes d. 16.-19. maj.

Landsledelsesmøde