Africa University i rivende udvikling

Africa University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

The World Methodist Conference

Landsmøde 2021

Landsmøde 2021 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) afholdes d. 29. april til 2. maj.

Landsmøde 2020

Landsmøde 2020 for Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne-og Ungdomsforbund) afholdes d. 21.-24.maj 2020.

School of Congregational Development 2019

School of Congregational Development 2019 “Called2Change” finder sted i Tallinn d. 19.-22. september 2019.

På listen over forskellige tracks er der indtil videre:

• Kreativitet/drama/musik
  • Børn og unge
  • Kirkeplantninger og vækst
  • Tjeneste med immigranter og muslimer
  • Åndelig fornyelse af kirken

Hovedtalerne bliver præst Barry Sloan og præst Martin Atkins

Reserver datoerne nu. Mere information kommer snarest.

Følg med i Called2Change på facebook.

Erfa-dag for pastoralkomiteer

Metodistkirkens pastoralkomiteer inviteres til ERFA-dag om arbejdsmiljø i menigheden for præster og frivillige.

Nærmere information om sted og tidsramme kommer snarest.